BySprint Fiber 3015, 4000 Fiber


Bysprint Fiber je  "High Speed" laserski rezalnik za ekonomično obdelavo tankih pločevin. BySprint Fiber laserski rezalnik predstavlja sprinterja v portfelju Bystronic laserskih rezalnikov. Zagotavlja edinstveno hitrost rezanja kosov ob največji natančnosti za različne debeline pločevine. Fiber laserski rezalnik dosega do 300% večje hitrosti obdelave tanke pločevine napram CO2 laserjem, ob tem pa potrebuje za svoje delovanje manj plinov in energije. Ob tem dejstvu je njegov vpliv na okolje manjši kot pri CO2 napravah. Sistem za svoje delovanje ne potrebuje laserski plinov, saj laser deluje preko optičnih vlaken, za delovanje pa potrebuje le rezalna plina kisik in dušik.

Sistem deluje preko Bystronicovega programa BySoft, ki poskrbi za optimizacijo rezalnega procesa in generiranje G-kode in vodenje stroja preko ByVision sistema.


Nudimo Vam razrez na laserskem rezalnem stroju z delovno površino 3000 x 1500 mm, ter moči 4kW. Stroj nam omogoča razrez materialov do debelin:

  • črna pločevina - 20mm
  • nerjavna pločevina - 15mm
  • aluminij - 15 mm
  • baker - 8mm
  • medenina - 8mm

Stroj  nam omogoča možnost graviranja poljubnih oblik in  sicer v temni (črni), ter v svetli barvi, odvisno od uporabe vhodnega plina za graviranje.